Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yiğit Doğukan

You are not allowed to view links. Register or Login
birileri MiTo ariyormus. Care Engin  :lol: saka bir yana çoğu MiTo ya hakimim. Bununla alakalida tek merak ettiğim tramer ( saseden ) degisen ve boya durumu. Araci gördüm ama 5 lirama kiyip mesaj atmadim bile  :lol: oncelikle sunu soyleyeyim 1 senedir ilanda! Satilmama sebebini cooook merak ediyorum. Benim *AlMAMA sebebim özel egzoz sistem idi  :o dizlerimin üstüne çöktüm ve ne görmeyeyim. Son susturucusu yok yaw. Bildiğin kesip atmışlar. Direk böğürüyor   :haydi: bütün trimleri yipranmis. Hele direksiyon elinde zimpara ile kullanılmış sanki. Difuzor! Evlere şenlik. Farin biri katarak olmuş. Arka camurluk sürtmüsler ve oylece yillanmaya bırakmışlar. Yaz yaz bitmiyor bak  :lol: hee su da var. gercekten motoru ve yürürü *iyidir. Kozmetik sorunlar hallolur. Bu paraya da qv binmiş olursunuz. Ben olsam bütçeniz 41 civari ise 155 lik versiyonlardan güzel birkac seçenek mevcut. Etrafımda çoğu insan MiTo bakmaya başladı. Sonunda hakettiği değere kavuşuyor bence  :yukari-ok:

Birkaç resim mevcuttu bende paylasayayim...

Nasil isteksiz cekmisim ki iki tane *düzgün foto vardi  :p

Öncelikle yorum için teşekkürler. Zaten vazgeçmeye meyilliydim, bu yorumlardan sonra hiç niyetim kalmadı. Evet biraz para harcayarak belki adam edilir ama harcanacak paranın ucu olmayabilir. İlanlar içinde 4 tane Mito belirledim. Bakalım, elemeyi geçen Mito'yu alıcam artık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

E.Ç.M. (MiTongin)

Öncelikle yorum için teşekkürler. Zaten vazgeçmeye meyilliydim, bu yorumlardan sonra hiç niyetim kalmadı. Evet biraz para harcayarak belki adam edilir ama harcanacak paranın ucu olmayabilir. İlanlar içinde 4 tane Mito belirledim. Bakalım, elemeyi geçen Mito'yu alıcam artık.

hatırlama : param karşılığı 155 lik diye yola çıktım borclanip qv aldim. Cok fark var bilesin ;)
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Fatihob

Tanıyan varmı bu GT'yi. Çok güzel duruyor.

..

coyote

Tanıyan varmı bu GT'yi. Çok güzel duruyor.

Bu GT uzun süredir ilanda, bu zamana kadar satılmaması ilginç.

kalenderkarnaki

Arkadaşlar bu konuda ço acemiyim lütfen yardımcı olun bu araç için bilgisi olan ya da alınır mı fiyatı çok olduğu için zarar edilir mi değer mi. Yarı otomatik olması kötü mü

Yiğit Doğukan

hatırlama : param karşılığı 155 lik diye yola çıktım borclanip qv aldim. Cok fark var bilesin ;)

Çok fark olduğu kesin ama İstanbul'a yeni taşındım, bütçeyi zorlamamak lazım :) Kısmet artık.. Giulia'ya kadar yolu var :)

kalenderkarnaki

Çok fark olduğu kesin ama İstanbul'a yeni taşındım, bütçeyi zorlamamak lazım :) Kısmet artık.. Giulia'ya kadar yolu var :)

Yiğit bey siz 156 kullanıcısı olarak ne dersiniz bu araç için. Görüntü güzel ama fiyat çok yüksek benim eklediğim araba hakkında yardımcı olup fikir verir misinîz? Motoru büyük olması iyi midir yarı otomatik olması kötü mü diyatı yüksek mi

Yiğit Doğukan

Yiğit bey siz 156 kullanıcısı olarak ne dersiniz bu araç için. Görüntü güzel ama fiyat çok yüksek benim eklediğim araba hakkında yardımcı olup fikir verir misinîz? Motoru büyük olması iyi midir yarı otomatik olması kötü mü diyatı yüksek mi

Araba iyi hoş güzel ona diyeceğim yok ama bu fiyat biraz abartı olmuş. Benim de 156 satılık, bende satılık arabama masraf yaptım ama yaptığım masrafları fiyata eklemiyorum.

ahmetali

Merhaba, araç arkadaşımın aracı. Kendisi forumda üye ama aracın konusu forumda yok.

Açıkçası araba çok çok temiz. Carium Zeki Ustada bir çok parçası yenilendi. Yani açıklamada yazanların hepsi doğrudur.

Arkadaşımdan önce aracın yanlış hatırlamıyorsam 7000 TL civarında bir kazası vardı. Değişen parçalar radyatör, fan, far gibi parçalardı. Yani önden hafif bir kazası olmuş. Şasede direklerde oynama yoktu. Zaten kontrol edilip öyle alındı araç.

Ben 147 2.0 Selespeed kullanıcısı olarak şöyle yorumlayım:

Selespeed'e yarı otomatik gözü ile bakmak pek doğru değil. Bu konu ile ilgili forumda bir çok yazı var Selespeed'in size uygun olup olmadığına önce emin olun. Kullanım olarak yokuşta geri kaçırması ve vites geçişlerinin hissedilir olması dışında diğer otomatiklerden farkı yok.

2.0 motor çok keyifli. Sen bastıkça araç daha fazlasını istiyor. Yol tutuşu harika.

Fiyat konusuna gelirsek arkadaşımın aracı aldığı fiyatı biliyorum. Üzerine yapılan bakım onarım işlemleri + jant vs. eklenince normal bir fiyat. Satılık olan diğer araçlar ile kıyaslanınca da aradaki fark çok değil. Açıkçası aracın kırmızı renk olması bile bana göre aradaki farka değer.

Şunu da eklemem lazım. Kendi aracımı 2 ay önce aldım. Almadan önce 147 veya 156 2.0 SS için vermeye niyetli olduğum en yüksek rakam 33bin'di. Şuanda piyasa biraz daha yükselmiş gibi ve ilanlarda düzgün bir 147 - 156   2.0 SS bulmak gerçekten zor.
R.I.P. Ayrton Senna
Respect Niki Lauda

kalenderkarnaki

Merhaba, araç arkadaşımın aracı. Kendisi forumda üye ama aracın konusu forumda yok.

Açıkçası araba çok çok temiz. Carium Zeki Ustada bir çok parçası yenilendi. Yani açıklamada yazanların hepsi doğrudur.

Arkadaşımdan önce aracın yanlış hatırlamıyorsam 7000 TL civarında bir kazası vardı. Değişen parçalar radyatör, fan, far gibi parçalardı. Yani önden hafif bir kazası olmuş. Şasede direklerde oynama yoktu. Zaten kontrol edilip öyle alındı araç.

Selespeed'e yarı otomatik gözü ile bakmak pek doğru değil. Bu konu ile ilgili forumda bir çok yazı var Selespeed'in size uygun olup olmadığına önce emin olun. Kullanım olarak yokuşta geri kaçırması ve vites geçişlerinin hissedilir olması dışında diğer otomatiklerden farkı yok.

2.0 motor çok keyifli. Sen bastıkça araç daha fazlasını istiyor. Yol tutuşu harika.

Fiyat konusuna gelirsek arkadaşımın aracı aldığı fiyatı biliyorum. Üzerine yapılan bakım onarım işlemleri + jant vs. eklenince normal bir fiyat. Satılık olan diğer araçlar ile kıyaslanınca da aradaki fark çok değil. Açıkçası aracın kırmızı renk olması bile bana göre aradaki farka değer.

Şunu da eklemem lazım. Kendi aracımı 2 ay önce aldım. Almadan önce 147 veya 156 2.0 SS için vermeye niyetli olduğum en yüksek rakam 33bin'di. Şuanda piyasa biraz daha yükselmiş gibi ve ilanlarda düzgün bir 147 - 156   2.0 SS bulmak gerçekten zor.

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ss yazılarını bulup okuyayım hemen. Şu vites geçişlerini hissettirme kısmı biraz çekinmeme sebep oluyor. Tabi bir de yüksek fiyatlı alınan arabayı satmak zor olacaktır bilmem katılır mısınız? Bir de sslerin arıza yapma yolda bırakma ihtimali ya da masraf çıkarma ihtimali çok yazılmış. Genel olarak bakımı parçası pahalı diyr söylenîyor zaten :)

kalenderkarnaki

Araba iyi hoş güzel ona diyeceğim yok ama bu fiyat biraz abartı olmuş. Benim de 156 satılık, bende satılık arabama masraf yaptım ama yaptığım masrafları fiyata eklemiyorum.

Yiğit bey yorumunuz için teşekkürler. Sizin forum içi bir alıcıya ikramınız ne kadardır. Bir de diğer arabanın sizinkine göre parlak durmasının sebebi pasta cila mıdır boya farklı görünüyor

Yiğit Doğukan

Yiğit bey yorumunuz için teşekkürler. Sizin forum içi bir alıcıya ikramınız ne kadardır. Bir de diğer arabanın sizinkine göre parlak durmasının sebebi pasta cila mıdır boya farklı görünüyor

Hocam detayları özelden konuşalım.

karamucu

İyi akşamlar arkadaşlar. İlandaki aracı bilen var mı acaba. Foruma 159 aşkı arttığı için üye olmuştum ve sw bakıyordum bu ilan karşıma cıktı. You are not allowed to view links. Register or Login

octinum

İyi akşamlar arkadaşlar. İlandaki aracı bilen var mı acaba. Foruma 159 aşkı arttığı için üye olmuştum ve sw bakıyordum bu ilan karşıma cıktı. You are not allowed to view links. Register or Login

Hasar işi tehlikeli biraz, o konuda yorum yapmayayım. :) Far tampon çamurluk diye başlarsınız, öyle bir yerden hasar almıştır ki alakasız bir yerden çıkarsınız.

Ama gerçekten JTS ise LPG taktıramayacağınızı söyleyeyim.

Theillest

Hasar motora kadar gelmiş birde trafikten çekmişler büyük ihtimal perttir far tampon muayene fln derken çok uğraştırır sizi.

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

karamucu

Cevaplar için Sağolun. Lpg olayı olmuyorsa zaten uzak durmam gerek peki bu araçlardan bilgisi olan var mıdır forumda tanıyan. Km takıntım pek yok yeterki geçmişi düzgün olsun.

nazamarya

61.500TL den 62.750TL ye yeni ilan açıldı.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

Sercan Keklik

Yanımızda Çalışan arkadaşımızındır,

Araç genel durum olarak gayet iyi ufak tefek kozmetik masrafları kişiye göre göreceli çıkabilir düşünen varsa incelesin dedim
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

dtmbk78

You are not allowed to view links. Register or Login buda aracın linki.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dtmbk78

Herkese iyi forumlar. Arkadaşlar adım  Burak, Karabük de yaşıyorum.  Alfa modenada bir alfa 156 buldum
 Anlaştık sayılır. Hiç tüp takılmamış 205 k km de 2.0 TS Executive. Alfa  modenada güvenilir bir satıcımıdır. Gerçi arabayı expertise sokacağım .

dtmbk78

You are not allowed to view links. Register or Login buda diğer alternatif. Eşim tabiki sunroof lu olanı beğendi.

octinum

Merhaba,

Aramıza hoşgeldiniz. Anlaşılan araç almayı planlıyorsunuz; aynı konudaki sorularınızı tek konu altında tutarsanız forum için daha iyi olur. Ben birleştirdim konularınızı. Ayrıca forumu biraz dolaşırsanız araç sorgulama konusu var, orada da danışabilirsiniz. Hem daha hareketli bir konudur o.

Anılan satıcı veya herhangi biri hakkında güvenilirdir yorumu biraz zor ve ahlaki açıdan tartışma yaratabilen bir konu. Yani tek tek kişiler "ben alışveriş yaptım memnunum" veya "kulağıma olumsuz bir şey gelmedi" diyebilir ama güvenilirdir git al denmesini forumda pek beklemeyin derim.

Bir önerim de, forumda bir süre gezinmeniz. Zaten pek çok bilgiyi sormadan bulacaksınız.

denizlion

326688911 ilan numaralı 35 FA 2233 PLAKALİ MİTO yu tanıyan var mı? 155 lik alıp tüp taktiricam.tramerde 750 ve 1200 cikiyormus.daha mesajla sormadim.yardimlariniz için teşekkürler

Sitsabaiesan

Selamlar

giulietta hayalini 1 yıl ertelemek zorunda kaldım  :'( 147 yi de sattım giulietta alana kadar linkte bulunan 156 ya yazılayım diyorum arayıp daha konuşmadım ama ilk sizin fikrinizi almak istedim benzinli olması ilk + sı benim için belki de forumdan bir dostumuzun aracıdır detaylı bilgi verebilir.

1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

dtmbk78

You are not allowed to view links. Register or Login buda aracın linki.

Arkadaşlar bu aracı büyük ihtimalle alacağım.  Salı günü ist.gelmeyi planlıyorum. Satıcı aracı istediğim servise goturebilecegimi soyledi. Araç Ataşehir de. Hangi servise goturmeliyim istanbul u hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler